neděle 12. července 2015

Prvních deset #kreslim30

Prázdninové výzvy zřejmě frčí. Asi. Nevím. Já se zapojila do něčeho takového poprvé. Výzvu vymyslela jedna twittřanka, kterou sleduji: http://kreslim30.tumblr.com/seznam Zalíbilo se mi, že díky šíři témat můžu kreslit vlastně cokoli a udělat si tak cosi jako kreslený deník, nebo osobní památník. Denně sdílím nové obrázky na soukromém profilu na facebooku a twitteru, na blog jsem se rozhodla dávat vždy po deseti. K dalším obrázkům od ostatních uživatelů se dostanete přes twitter, když přes lupu vyhledáte hashtag #kreslim30. :) 
Dnes už nemohu nic psát, neboť je téma Lidstvo a svět; to budu muset nakreslit mraky panáčků, pokud nepřijdu na nějakou metonymii!  

Prázdniny

Dobré ráno

Co vidím v zrcadle

Místo, kam se ráda vracím

Horečka sobotní noci

Zvíře v nás

Volné téma, kamarádka nám vymyslela téma Spojení, takže Panamský průplav ;)

Cesta

Ilustrace k úryvku z libovolné knihy

Nedělní odpoledne

3 komentáře:

  1. Krásne obrázky. A hlavne ťa obdivujem, že naozaj zvládaš každý deň niečo nakresliť. Ja som si v nadšení vzala aj nejaké kresliace potreby na dovolenku, ale zvládla som len prvé dve témy. Potom už som sa nechala unášať... Asi sa človek môže naraz sústrediť len na jednu výzvu - pre mňa je to tentoraz "Letní výzva Kuchařky pro dceru". Plus nové prostredie (4.7. sme odchádzali na dovolenku do hôr) a prežívanie prázdnin s rodinou...
    Btw, tiež som sa do prázdninovej výzvy zapojila po prvýkrát. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju.
      Já bych asi nezvládala kuchařskou výzvu, pro mě je každodenní výzvou, aby manžel a dcera nehladověli. :-D Ale sama jsem překvapená, že zatím kreslím, přiznám se, že občas něco předkreslím dopředu, když dostanu nápad, a pak už to jen vybarvím, protože jediný čas mám, když dcera spí a to je docela nevyzpytatelné... Ale kreslím asi proto, že mě to vážně baví a že mám v sobě hodně námětů a vzpomínek a potřebuju je ze sebe "vykreslit". Něco se prostě slovy říct nedá.

      Vymazat
    2. No, u mňa je to podobne. Vlastne preto som aj začala sledovať tú stránku kucharkaprodceru.cz Ale tie úlohy sú milé, skôr pomáhajú niečo dobré pripraviť a zabaviť sa pri tom (alebo aj pri niečom inom - napr. minule sme mali navštíviť trh a porozprávať sa s predavačom) :)

      Radostné dniti prajem.

      Vymazat

Genealogické objevy: Tragédie ze školní kroniky

Kdykoli objevím nějakého svého předka v matrice, mám radost, ale poštěstilo se mi ještě něco lepšího. Objevila jsem záznam o svém prapradědo...